Umezeala in casa?

O sa apara din mai multe motive: cel mai important este aburul, pentru ca o sa fierbi de multe ori apa: pentru ceaiuri, pentru laptele praf, pentru sterilizarea biberoanelor (sterilizatorul electric scoate si el abur!); apoi, o sa fie tot timpul lucruri la uscat; si nu un ultimul rind, in casa o sa fie mai cald decit pina-acum si o sa tineti geamurile mai mult timp inchise (cu toate astea, va trebui sa aerisiti camerele temeinic).

Asteptati-va sa se umfle nitel usile si tocurile lor; nici parchetului nu-o sa-i priasca prea tare. Prin citeva colturi mai reci s-ar putea s-apara putin mucegai. Umezeala in exces poate fi controlata, la fel ca si uscaciunea - sunt atit dezumidificatoare cit si umidificatoare de vinzare.

Leave a Reply
acasa

despre...

acte alocatie astm bani batista bebelusuilui Bepanthen bloguri bunici carti carucior certificat de nastere Circ civilizatie Clinica Mayo cumparaturi desene animate Dr. Spock educatie farmacie fun general haine igiena joaca jucarii locuri de joaca magazine medicamente nume Orlando parc parinti porcarii povesti pregatiri presa sarcina scoala sfaturi siguranta copilului spitale studii teatru vacanta zile libere

pe categorii:

comentarii noi

arhive