Acte: citeva sfaturi

In primul rind, nu strica sa verificati ca buletinele sunt in regula, sa nu fie expirate. E momentul si sa va faceti buletine pe adresa la care locuiti si la care va locui si copilul.

Apoi, in afara dosarului medical al mamei, ce cuprinde rezultatele echografiilor, analizelor, adeverinta de salariat samd e bine sa aveti la indemina buletinele, certificatul de casatorie, precum si vreo 4-5 rinduri de copii dupa acestea. Certificatele de nastere ale parintilor nu sunt oligatorii (dar le puteti avea si pe ele)

Daca nu aveti livret de familie, puteti sa-l luati acuma de la Starea Civila pe raza careia locuiti. Veti avea nevoie de el (+ copie) in momentul in care veti merge sa depuneti dosarul pentru alocatie (veti merge pentru aceasta la Primarie si nu la Starea Civila, asigurati-va ca stiti unde sunt; programul de lucru difera, insa in principiu intre 9 si 12 dimineata e deschis sigur peste tot).

Leave a Reply
acasa

despre...

acte alocatie astm bani batista bebelusuilui Bepanthen bloguri bunici carti carucior certificat de nastere Circ civilizatie Clinica Mayo cumparaturi desene animate Dr. Spock educatie farmacie fun general haine igiena joaca jucarii locuri de joaca magazine medicamente nume Orlando parc parinti porcarii povesti pregatiri presa sarcina scoala sfaturi siguranta copilului spitale studii teatru vacanta zile libere

pe categorii:

comentarii noi

arhive