carte frumoasă…

… puține au fost cărțile care-au fost atît de rîvnite în vremurile comunismului, precum „Atlasul Zoologic”. Nu doar că se găsea greu, dar era și scump - trecea bine de suta de lei, iar suta era încă grea.

Pe hîrtie lucioasă, cretată, cu planșele desenate cu talent și migală, era o carte peste care te puteai uita zile-n șir…

Anii au trecut. Azi, la orice colț de stradă, dai peste cărți frumoase. Unele-s chiar traduse cu un pic de bun-simț; dar cele mai multe - nu. În plus, sînt scrise cu fel de fel de fonturi pe care copiii se chinuie să le buchisească, de „artistice” ce sînt.

Zeci de așa-zise „edituri” propășesc vînzînd tipărituri - că nu-s cărți! - pentru copii, la niște prețuri oribil de mari.

Dar copiii vor avea nevoie mereu de lucruri frumoase și bune.

Așa că nu dați banii pe prostii.

Cumpărați „Atlasul Zoologic”, re-editat în condiții grafice foarte bune de Editura Didactică și Pedagogică. Cumpărați-lonline, direct de la editură, chiar - o să primiți tot ajutorul. Îl primiți prin poștă sau îl luați direct de la sediul lor - e la doi pași de Cișmigiu, ce plimbare frumoasă!

„Atlasul Zoologic” se vinde la prețul nemaiîntîlnit de… 45 de lei.

A - cu un drum, am luat și „Atlasul Botanic” - ăsta e 43 de lei.

Atlasurile astea fac toți, toți banii. Mă bucur că le-am luat.

Leave a Reply
acasa

despre...

acte alocatie astm bani batista bebelusuilui Bepanthen bloguri bunici carti carucior certificat de nastere Circ civilizatie Clinica Mayo cumparaturi desene animate Dr. Spock educatie farmacie fun general haine igiena joaca jucarii locuri de joaca magazine medicamente nume Orlando parc parinti porcarii povesti pregatiri presa sarcina scoala sfaturi siguranta copilului spitale studii teatru vacanta zile libere

pe categorii:

comentarii noi

arhive