Piratate? aveţi grijă.

Cu toţii cumpărăm cărticele şi dvd-uri pentru copii - dintr-acelea care se vînd împreună cu ziarele. Aţi văzut că, de foarte multe ori, se găsesc greu. Vînzătorii de ziare ţi le dau pe sub mînă, ţi le păstrează - asta dacă-i cunoşti.

De aceea, pare cel mai simplu lucru să cumperi dvd-urile separat - adică de la vînzătorii de pe stradă, de la cei care se plimbă printre maşini la semafor, de la cei care stau pe scări la metrou.

Zici că faci o afacere - dar nu prea e aşa. Dvd-urile piratate au o hibă - merg din doi în paişpe. Şi rămîi cu un disc pe care tre’ să-l arunci la gunoi.

E păcat de banii tăi.

Da - ştiu; uneori nici dvd-urile originale nu merg; erori există. Dar măcar pe astea le poţi schimba!

În momentul de faţă, Libertatea vinde (joia, cred) desenele animate cu Ştrumfii. Se găsesc deja dvd-urile piratate: nu cumpăraţi aşa ceva. Cam unul din trei dvd-uri piratate nu merge.

Leave a Reply
acasa

despre...

acte alocatie astm bani batista bebelusuilui Bepanthen bloguri bunici carti carucior certificat de nastere Circ civilizatie Clinica Mayo cumparaturi desene animate Dr. Spock educatie farmacie fun general haine igiena joaca jucarii locuri de joaca magazine medicamente nume Orlando parc parinti porcarii povesti pregatiri presa sarcina scoala sfaturi siguranta copilului spitale studii teatru vacanta zile libere

pe categorii:

comentarii noi

arhive