cercetătorii români zic…

Ştiţi cercetătorii britanici şi savanţii suedezi? în fiecare zi, pe ultima pagină din Libertatea, mai aflăm ce au descoperit - şi tare ne supărăm, că de ce nu descoperă nimica şi românii noştri?

De-acu-însă, poa’ să ne treacă supărarea.

Academia Română e pe felie! Rău de tot!

“Cele mai bune condiţii materiale de creştere şi dezvoltare a copilului există în gospodăriile cu un singur copil” - e ideea susţinută de cercetătorii Academiei Române. Cu alte cuvinte, un copil are cele mai mari şanse să ducă o viaţă bună, economic vorbind, dacă este singur la părinţi. Concluzia cercetătorilor vine în urma unor evaluări comparative, bazate pe statisticile privind bugetele familiilor din România. (de aici)

Academia Română nu se lasă. Am auzit că plănuieşte să demonstreze că oamenii poartă tricouri vara pentru că e cald, că cei care stau la etajul unu trebuie să urce mai multe trepte decît cei care stau la parter şi că tramvaiul din spate nu poa’ să-l depăşească pe ăl din faţă.

Leave a Reply
acasa

despre...

acte alocatie astm bani batista bebelusuilui Bepanthen bloguri bunici carti carucior certificat de nastere Circ civilizatie Clinica Mayo cumparaturi desene animate Dr. Spock educatie farmacie fun general haine igiena joaca jucarii locuri de joaca magazine medicamente nume Orlando parc parinti porcarii povesti pregatiri presa sarcina scoala sfaturi siguranta copilului spitale studii teatru vacanta zile libere

pe categorii:

comentarii noi

arhive