Cumparaturi din Europa

Hainele de gravida costa de trei ori cit cele normale doar pentru ca sunt destinate cuiva care chiar trebuie sa le poarte. Cele de copii sint scumpe pur si simplu, deci e bine sa gasesti un loc in care sa dai peste toate astea la un pret mai mic!

Una dintre solutii e Europa, sau mai bine zis, Dragonul Rosu, centrul comercial ce se-ntinde la iesirea estica din Bucuresti. S-ajungi acolo e o mica aventura in sine, cu toate ca in afara caii obisnuite (adica soseaua Colentinei) poti sa intri prin spate (si-anume din Soseaua Fundeni, luind-o pe sub podul peste calea ferata Obor-Constanta si urmind apoi drumul ce margineste calea ferata).

Ajuns acolo insa, cu siguranta ca vei gasi ceva de luat, insa e si mult de mers; locul e imens. Un sfat? Mai mergeti cu cineva care cauta cam aceleasi lucruri; v-ajuta sa negociati un pret mai bun la cumpararea mai multor produse. Alt sfat? Mergeti dimineata devreme: dupa 10 si jumatate se cam inchid obloanele (dar la cit deschid? pai, noaptea pe la 3-4, cred!)

Leave a Reply
acasa

despre...

acte alocatie astm bani batista bebelusuilui Bepanthen bloguri bunici carti carucior certificat de nastere Circ civilizatie Clinica Mayo cumparaturi desene animate Dr. Spock educatie farmacie fun general haine igiena joaca jucarii locuri de joaca magazine medicamente nume Orlando parc parinti porcarii povesti pregatiri presa sarcina scoala sfaturi siguranta copilului spitale studii teatru vacanta zile libere

pe categorii:

comentarii noi

arhive