Din nou: citi bani costa un bebe pe luna?

Ziceam ca 10 milioane pe luna?

Da, insa sa nu uitam ca un bebe creste; si cresc si cheltuielile; iata ce adaugam, cam de la 5-6 luni incolo!

  • Mincare: pentru ca incepi sa diversifici. Cerealele pleaca de la 100.000 cutia; poate o sa iei 8 cutii pe luna, unele diferite, pina o sa vezi care-i priesc. Mincarea la borcanel e de-asemenea scumpa, 60.000 un borcanel de 150 de grame, ce ziceti de asta? Legumele si fructele costa si ele! SFAT: nu cumpara mincare de bebe din farmacii. E foarte scump - mergi la Hipermarket!
  • Jucarii si haine: creste, se joaca mai mult, se misca mai mult, se murdareste mai mult; cauti jucarii mai complexe, care sa-l tina atent: intr-o luna buna poti ajunge sa-i iei lucruri de 3 milioane!
  • Siguranta: tocmai pentru ca nu-l mai poti scapa din ochi. Un tarc… un tarc mai mare, un scaun de masa, un scaun de masina nou? SFAT: urmareste promotiile de Carrefour; sint lucruri care se vind cu pina la 20% mai ieftin! Hai sa zicem ca-n medie, lunar mai scoti 1.000.000.

Mai sa fie! Ajungi la 15 milioane pe luna?

Leave a Reply
acasa

despre...

acte alocatie astm bani batista bebelusuilui Bepanthen bloguri bunici carti carucior certificat de nastere Circ civilizatie Clinica Mayo cumparaturi desene animate Dr. Spock educatie farmacie fun general haine igiena joaca jucarii locuri de joaca magazine medicamente nume Orlando parc parinti porcarii povesti pregatiri presa sarcina scoala sfaturi siguranta copilului spitale studii teatru vacanta zile libere

pe categorii:

comentarii noi

arhive