Carucioare sport

Vorbisem despre carucioarele de azi si despre cit au evoluat - si unul dintre lucrurile cele mai bune in acest sens este ca sint tot mai usoare. Cit de mult conteaza lucrul asta se vede de-abia cind trebuie sa urci niste scari. Doar tu, caruciorul si copilul. Ai nevoie de un carucior care sa fie usor de pliat - si USOR pur si simplu!

Cel mai usor carucior sport are 4,5 kg. si are doar minimum de accesorii - adica, are centuri pentru copil. E bine sa-l ai pentru momentele in care trebuie sa te descurci de unul singur. E produs de Hauck.

Si, mai ales, costa putin peste un milion de lei vechi.

Update: Carucioarelor de acest fel li se zice umbrela, pentru ca se pliaza foarte usor. Cele mai ieftine ajung si la 800.000 de lei vechi. (la promotie, Carrefour il avea pe cel de la Primii Pasi la 750.000!)

Leave a Reply
acasa

despre...

acte alocatie astm bani batista bebelusuilui Bepanthen bloguri bunici carti carucior certificat de nastere Circ civilizatie Clinica Mayo cumparaturi desene animate Dr. Spock educatie farmacie fun general haine igiena joaca jucarii locuri de joaca magazine medicamente nume Orlando parc parinti porcarii povesti pregatiri presa sarcina scoala sfaturi siguranta copilului spitale studii teatru vacanta zile libere

pe categorii:

comentarii noi

arhive