Cumparaturi: de unde?

In primul rind, nu de la farmacii. Laptele praf, biberoanele, pompele pentru sin, jucarelele… totul e mai scump decit in hipermarket/suparmarket. Evita si magazinele scumpe pentru copii si bebelusi - daca nu te pricepi poti pierde multi bani. Vei gasi cu siguranta un magazin bun pentru copii la tine in cartier (si ca in orice domeniu, il recunosti dupa cita lume cumpara dinauntru)

In Bucuresti, daca nu vrei sa cumperi din Metro, Carrefour are promotii bune, Cora si Auchan au insa preturi mai mici pe termen lung; ca varietate, in Auchan se gasesc parca mai multe hainute. Penny Market are preturi mici insa are putine produse. Mega Image ruleaza produsele de copii in promotii asa ca le poti gasi periodic sub pretul pietei!

Online, ai avantajul comparatiei, care te ajuta mai ales cind stii ce cauti. Cele mai multe magazine de pe internet livreaza acasa in 24 de ore.

Leave a Reply
acasa

despre...

acte alocatie astm bani batista bebelusuilui Bepanthen bloguri bunici carti carucior certificat de nastere Circ civilizatie Clinica Mayo cumparaturi desene animate Dr. Spock educatie farmacie fun general haine igiena joaca jucarii locuri de joaca magazine medicamente nume Orlando parc parinti porcarii povesti pregatiri presa sarcina scoala sfaturi siguranta copilului spitale studii teatru vacanta zile libere

pe categorii:

comentarii noi

arhive