Scaunul de masina

Sunt tari in care nu-ti poti lua bebelusul acasa daca nu ai scaunul copilului montat in masina; la noi doar se recomanda. Pentru ca…

  • traficul e greoi si risti sa stai cu copilul in brate pe bancheta din spate pina amortesti
  • strazile sunt pline de denivelari si gropi
  • esti nevoit sa faci manevre bruste, vrei-nu-vrei!

… ai nevoie de scaun de masina. Copilul sta bine, e protejat la socuri, frine si viraje, si cine sta cu el in spate are mai mult timp si loc de miscare.

Cum alegi scaunul de masina? In primul rind dupa virsta copilului; bebelusii au scaune mai mici, in care incap cam pina cind ajung la 10-12 kilograme; apoi se trece la niste scaune mai mari.

SFAT: alegeti carucioare de copil care au si scaun de masina, asa numitele 3-in-1; au avantajul de fi intr-atit de versatile, incit poti lua pur si simplu scaunul de masina si-l pune pe cadrul caruciorului, cind vrei sa iesi la plimbare.

IMPORTANT! Scaunul de masina se fixeaza INTOTDEAUNA astfel incit bebelusul sa fie cu spatele inainte: astfel i-e protejat gitul la frinarile bruste, si-n plus e mai comod de urmarit pentru cine sta linga el.

Leave a Reply
acasa

despre...

acte alocatie astm bani batista bebelusuilui Bepanthen bloguri bunici carti carucior certificat de nastere Circ civilizatie Clinica Mayo cumparaturi desene animate Dr. Spock educatie farmacie fun general haine igiena joaca jucarii locuri de joaca magazine medicamente nume Orlando parc parinti porcarii povesti pregatiri presa sarcina scoala sfaturi siguranta copilului spitale studii teatru vacanta zile libere

pe categorii:

comentarii noi

arhive